Jule-hygge-huggerne _

Kapitel 1 / 13
Christmas World
Direktør Juhl er i ualmindeligt dårligt humør, fordi den lille by "Julegrød" er blevet kåret til årets hyggeligste juleby.
Kapitel 2 / 13
Hemmeligheder
Direktøren sender syv chefer til Jullerød, og de skal ikke komme tilbage, før de har fundet ud af, hvad byens hemmelighed er.
Kapitel 3 / 13
Jullerød
Syv underlige mænd med skæg og blå briller lister rundt i Jullerup, men ingen lægger mærke til dem. Alle er optaget af jul - og røde klovnenæser...
Kapitel 4 / 13
Hygge på Møllen
Julie og Mikkel går en tur over til Møllen for at sende post og få en kop kakao. Rob og Bob ejer stedet, og de har lagt mærke til de underlige mænd.
Kapitel 5 / 13
Hemmelige agenter
De syv chefer leger hemmelige agenter. De har klædt sig ud, så de kan finde ud af, hvor den gode julestemning kommer fra - og så stjæle den.
Kapitel 6 / 13
Mikkels plan
Rob har fundet ud af, hvad hvem julecheferne er, og hvorfor de er i byen. Han fortæller det til Bob, Julie og Mikkel - og sammen lægger de en plan.
Kapitel 7 / 13
Forjuls-festen
Rob og Bob har inviteret til stor forjuls-fest, hvor de afslører byens hemmelighed: Kisten med julestemningen. Og det er noget agenterne kan lide.
Kapitel 8 / 13
Julemagi
Aldrig har julecheferne moret sig så godt. De kan lide at være i byen, men bliver nødt til at sende besked til direktøren om, at de har fundet byens hemmelighed.
Kapitel 9 / 13
Jule-hygge-huggerne
Julecheferne har taget sig god tid, fordi de kan lide at være i Jullerup, men nu er direktøren rasende, så de går i aktion.
Kapitel 10 / 13
Dårlig stemning
Direktøren råber, skriger, spytter og savler. Han køber ikke, at julestemningen er i trækisten, så julecheferne må finde sig i at få et nyt job.
Kapitel 11 / 13
Juletræthed
Der er noget galt i Jullerup. Den gode julestemning er væk - så måske har julecheferne alligevel stjålet den rigtige julestemning?
Kapitel 12 / 13
Soldater i sort
I Jullerup beslutter de sig for at stjæle julekisten tilbage til byen, men det går ikke helt som planlagt, og det viser sig, at Bob og Rob kan lidt af hvert.
Kapitel 13 / 13
Alletiders juleaften
Julehyggen og juleaften er reddet i Jullerup, som igen er blevet kåret til årets hyggeligste by. Men aftenen byder på mange flere overraskelser.
Jule-hygge-huggerne
Michael Jensen
13 Kapitler
13
Antal point

Detaljer om bogen:

Genrer: Humor, Julekalendere
Forfatter: Michael Jensen
Illustrationer: Kim Svarer
Antal kapitler: 13
Udgivet: 1. december 2014
Let lixtal: 16
Svær lixtal: 25

Læs, løs og lær

Når du har læst bogen, kan du quizze, give point og løse opgaver.

Kommenter bogen

Send kommentar »

Løs opgaven(erne)

Lav skønlitterære opgaver

Vælg en opgave »

Giv bogen point