Panik i Juleland _

Kapitel 1 / 13
Nu er det december!
Julie bor i Juleland og glæder sig til at jule, for her skal julen være, som den plejer. Ingen her vil bo i Sommerland, selvom de ikke ved noget om nabolandet.
Kapitel 2 / 13
Uro over en uro
Det er forbudt at være andet end glad i Juleland, men Julia er rasende, for hvor er gaven til Niklas? Og hvorfor har nissen ikke hængt juleuroen op endnu?
Kapitel 3 / 13
Sødt med sødt på
Folket i Juleland samles på Torvet, hvor kongen læser julereglerne op: Alle SKAL hygge, spise julemad og være søde, og kærlige...men...
Kapitel 4 / 13
De bedste venner, næsten
Julie og Dea er vilde med Niklas, og de er sure på hinanden, fordi gaverne til ham er væk. En nat vil Julie lede efter gaven, men opdager noget andet.
Kapitel 5 / 13
Er det nisser?
Julies mor og far tror ikke, at der har været fremmede inde i huset. De er sikre på, at det må være nisserne, som er på spil, og de vil ikke ødelægge den gode julestemning.
Kapitel 6 / 13
En stjerne i panden
Julies mors rynke i panden bliver større og større, så hun prøver at skjule den med et klistermærke. Og noget er ved at gå galt, for pludselig bliver der slået alarm.
Kapitel 7 / 13
Der er da noget helt galt
Børnene har fundet et enormt hul i sneen, og politiet må på arbejde i selveste julemåneden! Sneen er blevet stjålet, og det viser sig, at det er der også andet, der er.
Kapitel 8 / 13
Hele syv ord
Kongen taler til folket for at berolige dem, for det må jo være drillenissen, som driller. Julia og Dea kappes om Niklas, og Julia får en aftale med ham.
Kapitel 9 / 13
Under en buket af mistelten
Julia skal mødes med Niklas om aftenen, så hun kører mor og far træt og lister af sted ud i mørket, men det er ikke Niklas, hun møder.
Kapitel 10 / 13
Hvor er jeg?
Julia vågner op og tror hun har drømt, men så går det op for hende, at det er virkeligt. Hun ER blevet bortført, men af hvem?
Kapitel 11 / 13
Det der jul
Julia vænner sig stille til de nye omgivelser og begynder, at synes, at brunt er pænt - især til en lyshåret dreng. Hun bliver forhørt på kryds og tværs om julen.
Kapitel 12 / 13
En helt genial idé
Julia hører en forfærdelig sandhed om Niklas. Men hun får også en genial ide, for Juleloven siger jo, at man skal være sød ved alle...
Kapitel 13 / 13
Nu er det jul!
Sommerland møder Juleland, og det går ikke stille for sig. Der bliver taget godt imod dem, alle får deres ting igen, Julia og Dea bliver venner - og nogle bliver mere end det...
Panik i Juleland
Dorte Roholte
13 Kapitler
13
Antal point

Detaljer om bogen:

Genre: Julekalendere
Forfatter: Dorte Roholte
Illustrationer: Kim Svarer
Antal kapitler: 13
Udgivet: 1. december 2015
Let lixtal: 15
Svær lixtal: 24

Læs, løs og lær

Når du har læst bogen, kan du quizze, give point og løse opgaver.

Kommenter bogen

Send kommentar »

Løs opgaven(erne)

Lav skønlitterære opgaver

Vælg en opgave »

Giv bogen point