Jul med Kira og Ronny S _

kapitel 1 / 6
Juleklip
Inspektøren på Stjerneskolen er vild med julen, og han vil have, at alle klasser på skolen kun skal klippe julepynt i hele december, så der er fint til den store julefest.
kapitel 2 / 6
Findes nisser?
Kira fortæller, at hun har set en ægte nisse på sit bord. Ronny S tror, at hun må have drømt det, så Kira sender ham hjem. På vej hjem møder han Snot-Jakob, som er ked af det...
kapitel 3 / 6
Jule-yoyo
Ronny S kan ikke finde sin jule-yoyo. Han tror, at han har glemt den hos Kira, men det mener Kira ikke. Hun er lidt sur på ham, fordi han ikke tror på nisser.
kapitel 4 / 6
Klippe eller læse
Klassen er blevet trætte af at klippe julepynt, så de har fået overtalt Bente til at få lov at læse i stedet. Kira holder stadigvæk fast i, at hun har en nisse boende.
kapitel 5 / 6
Uheldig juledans
Klassen øver og øver sig i at danse som nisser, men da inspektøren ser det, er han ikke tilfreds. Han griber Bente og svinger hende rundt, så alle kan se, hvordan man skal danse.
kapitel 6 / 6
Den store julefest
Ronny S beviser, at julen ER hjerternes fest. Han sørger nemlig både for, at alle får deres ønsker opfyldt ved den store julefest - og måske får han også lidt hjælp...
Jul med Kira og Ronny S
Trine Bundsgaard
6 Kapitler
6
Antal point

Detaljer om bogen:

Genrer:
Forfatter: Trine Bundsgaard
Illustrationer: Kim Svarer Knudsen
Antal kapitler: 6
Udgivet: 1. december 2008
Let lixtal: 12
Svær lixtal: 21

Læs, løs og lær

Når du har læst bogen, kan du quizze, give point og løse opgaver.

Quiz

Jul med Kira og Ronny S

Let quiz » Svær quiz »

Løs opgaven(erne)

Lav skønlitterære opgaver

Vælg en opgave »

Giv bogen point