Jul på Granly _

kapitel 1 / 6
Julehumør
Ellas mor og far er skilt, og nu har mor fået en ny kæreste, som de skal holde jul hos. Ella er ikke glad. Gert ligner en vampyr, og han bor på en gammel gård langt ude på landet.
kapitel 2 / 6
Adgang forbudt
Gert fortæller en uhyggelig historie om et spøgelse med blodige fingre, og i radioen fortæller de, at der er en juletyv på spil, så Ella har svært ved at falde i søvn.
kapitel 3 / 6
De 13 trin
Ella har set, at Gert er smuttet op på det forbudte loft med en sæk gaver, og nu VIL hun derop - også selvom hun kan risikere at løbe ind i nissen eller spøgelset...
kapitel 4 / 6
Spøger det?
Ella flygter bange væk fra loftet. Hun løber ind i Malte og fortæller ham, at hun har set spøgelset med de blodige fingre, og de aftaler, at se nærmere på det i morgen.
kapitel 5 / 6
Godt gemte gaver
Ella og Malte finder julegaverne på loftet, men der er bare det ved det, at der ikke står nogle navne, som de kender, på til og fra kortene. Julegaverne er stjålet!
kapitel 6 / 6
Glædelig jul
Nu ved Ella og Malte, hvem julegavetyven er. De iværksætter en plan og får spærret tyven inde, så de kan aflevere gaverne til politiet, men er det nu den rigtige tyv...
Jul på Granly
Dorte Roholte
6 Kapitler
6
Antal point

Detaljer om bogen:

Genrer:
Forfatter: Dorte Roholte
Illustrationer: Kim Svarer Knudsen
Antal kapitler: 6
Udgivet: 29. november 2010
Let lixtal: 9
Svær lixtal: 21

Læs, løs og lær

Når du har læst bogen, kan du quizze, give point og løse opgaver.

Quiz

Jul på Granly

Let quiz » Svær quiz »

Løs opgaven(erne)

Lav skønlitterære opgaver

Vælg en opgave »

Giv bogen point