Lærervejledning - Interaktivitet _

Stor medindflydelse

Lærere og elever er med til at forme frilæsning.d. Sitet byder på mange muligheder for interaktion mellem elever, lærer, site og redaktør.

Elever og lærere kan kontakte redaktøren og indsende ønsker til indholdet i nye skøn- og faglitterære tekster. Eleverne kan desuden indsende vitser, quizze og kommentere de bøger, de har læst.

Mange lærere og elever bruger muligheden for at forme og inspirere til sitets indhold og deltager for eksempel i forfatterspirekonkurrencen eller afstemningen om årets historie eller årets fagbog. Det sætter vi stor pris på, da det er med til at skabe et site med det indhold, som efterspørges ude på skolerne.

Forslag til nye bøger


Både elever og lærere kan indsende forslag til nye emner til fagbøger. Udvalgte forslag sættes til afstemning på portalen, og der skrives en ny fagbog om de emner, der modtager flest stemmer. På den måde sikres det, at de emner, der skrives om, også er emner, der interesserer brugerne. Hvis man har forslag til nye fagbøger, så er det altid en god idé ikke kun at skrive et overordnet emne, men også fortælle nogle mere præcise detaljer om, hvad en fagbog om emnet skal indeholde.
Det er også en god idé at tjekke de andre indlæg på forum for at se, om der allerede findes en fagbog om emnet, eller om den allerede er ønsket og ligger til afstemning eller udkommer i løbet af året.

Man får besked på Forum, hvis emnet sættes til afstemning. Man er også velkommen til at kontakte redaktøren, hvis man har forslag til indholdet i en skønlitterær historie.
Se og indsend forslag her

Se liste over kommende bøger her

Redaktøren


Interaktionen mellem redaktør, portal og elev/lærer er meget vigtig på frilæsning.dk.
Der redigeres dagligt vittigheder og tjekkes forum og indsendte forslag til fagbøger og andre kommentarer, ris og ros. Alle får hurtigst muligt et personligt svar ved henvendelse til redaktøren.

Vi lægger vægt på, at portalen skal afspejle brugernes ønsker og behov, og der sættes derfor stor pris på alle former for idéer, ris og ros fra både lærere og elever.

Man er altid velkommen til at kontakte redaktøren: GUNK@gyldendal.dk