Kenneth Bøgh Andersen _

Til september 2016 udkommer tre gysere af Kenneth Bøgh Andersen

Kenneth Bøgh Andersen er født i 1976 og er forfatter til mange børne- og ungdomsbøger.

Som dreng læste han mange bøger og tegneserier om superhelte, og da han gik i 10. klasse begyndte han at skrive på sin første roman, som hed ”Nidhugs slaver”. Den blev dog ikke udgivet. I 2000 udkom hans første roman. Det var ”Slaget i Caissa", som er en roman i tre dele.

Kenneth blev uddannet lærer i 2002, men han blev ved med at skrive. Siden 2007 har han kunnet arbejde som forfatter på fuld tid.

Han skriver især fantasy, gys og science fiction. Her er både helte og skurke, gru, blod og humor. Noget handler om emner fra gamle dage, men det kan også være mobning og det, at være forelsket. Helten Antboy er på en gang sej, sjov og ret kikset!

Kenneth Bøgh Andersen _

Kenneth Bøgh Andersen skriver indenfor genrerne fantasy, gys og science fiction.

Kenneth Bøgh Andersen er født i 1976 og er forfatter til mange børne- og ungdomsbøger.
Som dreng elskede han bøger og superheltetegneserier, og da han gik i 10. klasse begyndte han at skrive på sin første roman, som hed ”Nidhugs slaver”. Den blev dog ikke udgivet. Kenneth blev ved med at skrive løs på nye historier. I 2000 udkom hans første roman – ”Slaget i Caissa” – som er en roman i tre dele.

Kenneth Bøgh Andersen blev uddannet lærer i 2002, men han blev ved med at skrive, og i siden 2007 har han kunnet arbejde som forfatter på fuld tid.

Han skriver indenfor genrerne fantasy, gys og science fiction. Hans historier er grufulde og uhyggelige og fyldt med temaer fra både middelalderen, myter og Bibelen – og emner som mobning og det at være forelsket. Men selvom hans helte skal kæmpe mod skurke og andet skidt, er der også plads til humor – som fx historien om den kiksede superhelt Antboy.

Forfatter

Kenneth Bøgh Andersen_

Kenneth Bøgh Andersen skriver indenfor genrerne fantasy, gys og science fiction.

Læs mere på lix 29»Læs mere på lix 39»

Skønlitteratur