Rikke Mandrup Panek _

Jeg hedder Rikke.

Jeg elsker at rejse. Jeg har sammen med min familie været mange steder i Østen.

H.C. Andersen skrev engang, at rejse er at leve. Sådan har jeg det også. Og jeg vil helst være væk i laaaaaang tid. Men når man er voksen, kan man ikke altid lige gøre det, man gerne vil.

Jeg har to drenge, som er blevet alt for store til historier, når de skal i seng. Men dengang de var små, kom jeg til at finde på en historie om en lille nisse, der boede ude i skoven i en lille hytte. Er du gal, hvor blev jeg nødt til at finde på mange ting om, hvad der skete med nissen. Aften efter aften… for de ville kun høre om ham. Jeg tror, det var dengang, det begyndte. En lille drøm om at skrive bøger til børn. Jeg har skrevet mange små historier ned siden. Nogen har jeg sendt ind til forlag og andre ligger stadig gemt i en skuffe.

Imens er jeg blevet lærer. Hver dag prøver jeg at få børn til at læse og skrive så meget som muligt, fordi med læsning og skrivning kan man komme lige ind i den verden man ønsker, og på én gang blive super god til at læse, stave og skrive. Det ville jeg ønske, at nogen havde hjulpet mig med, da jeg gik i skole, for så var jeg måske kommet i gang noget før med at skrive historier. Og så var jeg kommet i gang noget før med min drøm. Jep! Voksne kan også have drømme.

Min drøm er at sidde på en lille ø i Østen og skrive bøger til dig, og dig, og dig, og dig, og dig, og…
Og den drøm vil jeg have lov til at ha´. Også selvom jeg er blevet voksen!

God læsning ;O)

Rikke Mandrup Panek _

Jeg hedder Rikke Mandrup.

Jeg elsker at rejse og har været rigtig mange steder i Østen sammen med min familie.

H.C. Andersen skrev engang "At rejse er at leve." Lige præcis sådan har jeg det også. Og jeg vil allerhelst gerne være væk i laaaaaang tid, men når man er voksen, kan man ikke altid lige gøre det, man gerne vil.

Jeg har to drenge, som er blevet alt for store til godnathistorier, men dengang de var små, kom jeg til at finde på en historie om en lille nisse, der boede ude i skoven i en lille jordhytte. Er du gal, hvor blev jeg nødt til at finde på mange historier om, hvad der skete med nissen. Aften efter aften… for de ville kun høre om ham. Jeg tror, det var dengang, det startede. En lille drøm om at skrive børnebøger. Jeg har skrevet mange små historier ned siden, Nogle har jeg sendt ind til forlag og andre ligger stadig gemt på computeren eller i skuffen.

I mellemtiden er jeg blevet lærer. Hver dag opfordrer jeg børn til at læse og skrive så meget som muligt, fordi gennem læsning og skrivning kan man komme lige ind i den verden, man ønsker, og samtidig blive super god til at læse, stave og skrive. Det ville jeg ønske, at der var nogen, der havde opfordret mig til dengang jeg gik i skole, for så var jeg måske kommet i gang noget før med at skrive historier. Og så var jeg kommet i gang noget før med min drøm. Jep! Voksne kan også have drømme.

Min drøm er at sidde på en lille ø i Østen og skrive børnebøger til dig, og dig, og dig, og dig, og dig, og…..
Og den drøm vil jeg have lov til at ha´. Også selvom jeg er blevet voksen ;O)

God fornøjelse med læsningen ;O)